De Pauw Betonwerken bv is opgericht in 1995. Oorspronkelijk noemde het bedrijf “Lippens & De Pauw” en was het een aannemer van grond-, beton-, fundering- en metselwerken.

Door de stijgende vraag naar gespecialiseerde betonwerken is Geert De Pauw in oktober 2006 overgeschakeld naar de meer specifieke betonwerken zoals funderingen, kelderbouw, betonvloeren en dit zowel voor private als openbare aanbestedingen.

Samen met een team van gemotiveerde en gespecialiseerde medewerkers wordt dagelijks gewerkt aan diverse projecten in diverse sectoren. Ons team bestaat uit 18 competente medewerkers.

Door de stijgende vraag naar de realisatie van totaalconcepten werden aangepaste investeringen gedaan om aan de wensen van de klant te voldoen. Hiervoor beschikt ons bedrijf over een uitgebreid machinepark. Al onze werken worden uitgevoerd met aandacht voor veiligheid, gezondheid en het milieu. Sinds 2009 hebben wij ons VCA-certificaat behaald.

Op de site van BTV Audit vind je ons terug tussen de referenties.

Momenteel kunnen we alle klanten dienen van start- tot eindfase met de nodige kennis in grond-, beton- en rioleringswerken.

Hoe klein of hoe groot uw project ook mag zijn, bij ons kan je altijd terecht voor een deskundige expertise.

Voor een gratis offerte kunt u ons steeds vrijblijvend contacteren.